NEW MUTANTS

 

  

Filmen handlar om fem ungdomar med mutantkrafter som hamnar på konstig klinik där de övervakas,officiellt för att få behandling och att lära sig kontrollera sina krafter. Men det visar sig inte stämma med verkligheten. Ungdomarna deltar i terapi och olika tester. De börjar återuppleva sina värsta rädslor.Filmens skurk är demonbjörnen.

Ungdomarna möter sina innersta rädslor och för att överleva så måste de samarbeta. Filmen har inslag av skräck,kan vara läskig för vissa personer,den är mindre läskig än en traditionell skräckfilm,men är läskigare än en vanlig superhjältefilm. Betyg 3 av 5.

 

Filmen är regisserad av Josh Boone.

Karaktärer

 

Alla ungdomarna har varit med om personliga trauma.

Rahne Sinclair /Wolfsbane kan förvandla sig till en varg eller varulv. Hon har svårt att förena sina förmågor med sin religiösa tro.

Illyana Rasputin/Magik kan teleportera ,använda magi,har en mystisk rustning som skyddar mot allt och ett själssvärd som skadar bara magiska varelser. Hon har en lila drake Lockheed.

Danielle Moonstar/Mirage kan skapa illusioner och kan få mäniskors rädslor att bli verklighet.Hon har varit med om att se sin pappa dö.

Sam Guthrie/Cannonball kan skapa värmeenergi som kan användas för att flyga som en raket.Har av misstag dödat sin pappa.

 

Roberto Da Costa/Sunspot kan absorbera solenergi kan då flyga,öka sin fysiska styrka och projicera värme och ljus,kan stråla solenergi.Har av misstag dödat sin flickvän.

 

SKÅDESPELARE:

 

 

 

Maisie Williams Rahne Sinclair

 

Anya Taylor-Joy Illyana Rasputin

 

Charlie Heaton Sam Guthrie

 

Alice Braga Dr. Reyes

 

Blu Hunt Danielle Moonstar

 

Henry Zaga Roberto da Costa

 

 

 

Röst till Smiling Man : Marilyn Manson

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0