DET VAR BÄTTRE TV FÖRR

Det var bättre tv-program på tv förr, det vill säga på 80 och 90-talen och början på 2000-talet,det var tv-kanalernas guldålder .Det är alldeles för mycket realityprogram och tv-program om och med kändisar .dejting och tävlingar. Tyvärr satsas det mycket på realityprogram vars målgrupp egentligen inte tycker om tablå-tv utan föredrar streaming.

Jag förstår inte var för till exempel Fångarna på Fortet,Robinson,Bäst i test ,Mästarnas mästare överhuvudtaget visas. Det är numera svårt att hitta något bra att se på svensk tv eftersom det är så dåligt utbud.

Det visas alldeles för lite bra tv-serier på svenska tv-kanaler idag,finns oftast inget se på svensk tv på helgerna numera. Sämst tv-utbud  finns hos Kanal 5,Kanal 9 och kanal 11 där tv-programmen mest är för att fylla tv-tablån, näst sämst är TV4.De svenska tv-kanalerna verkar nästan helt ha slutat satsa på bra underhållning, för mig är bra underhållning engelskspråkiga filmer och tv-serier ,framför allt från USA och Storbritannien.

Bra tv-serier som har visats på svensk tv som de skulle kunna visa igen är exempelvis Familjen Macahan,Krigets Vindar , Krig och hågkomst, the A-Team,V,Knightrider, Airwolf, Wilhelm Tell (Crossbow), Hercules Legendary Journeys, Xena Krigarprinsessan, New Adventures of Robin Hood,På äventyr med Sinbad,Stargate SG1,Buffy,Witchblade,Legend of the Seeker, Merlin, the Flash, Agents of SHIELD och Once upon a Time . TV var bättre förr. Jag tror att de flesta tv-kanaler kommer att vara borta om några år.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0