Tvserien Jessica Jones

Vill rekomendera tvserien Jessica Jones som handlar om att Jessica Jones som har superkrafter(superstark,dålig på att flyga) hon slutar vara superhjälte och i stället så arbetar hon som privatdetektiv i New York. Hon har varit utsatt för att ha varit kontrollerad av skurken Kilgrave vilket gör henne deprimerad och alkoholiserad. Hennes vänner är advokaten Jeri Hogarth och radioprataren Trish Walker och barägaren Luke Cage. Tvserien är skapad av Melissa Rosenberg ,mest känd som manusförfattare till filmen Twilight. Skådespelare: Krysten Ritter Jessica Jones Mike Colter Luke Cage Rachael Taylor Patricia "Trish" Walker Carrie Anne Moss Jeri Hogarth David Tennant Kilgrave Serien kan ses hos swefilm.tv och Netflix.

ANT-MAN

Ant-Man handlar om att Dr Hank Pym har uppfunnit Pym-partikeln som gör att saker kan  förminskas.
Dr Hank Pym har en gång  tiden uppfunnit en dräkt(Ant-Man) som har Pym-partikelns egenskaper.
Småtjuven  Scott Lang får tag på den här dräkten och tillsammans Hank Pym och hans dotter så ska de stoppa  Hanks lärling att skapa en armé av soldater som kan förminskas.
Regi: Peyton Reed
 
Dr Hank Pym: Michael Douglas
Scott Lang/Ant-Man: Paul Rudd
Hope van Dyne: Evangeline Lilly
Darren Cross /Yellowjacket: Corey Stoll
Bobby Cannavale: Jim Paxton
Sam Wilson/Falcon: Anthony Mackie
Peggy Carter: Hayley Atwell
Howard Stark: John Slattery
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En av 2015 års bästa filmer: Avengers Age of Ultron

Den handlar om att Tony Stark skapar en Artificiell intelligens ,Ultron för att hjälpa Avengers att beskydda Jorden,,men något går fel och programmet Ultron får fysisk form som en robot.Ultron vill förstöra mänskligheten och blir kamp mellan Avengers och Ultron över hela världen.Joss Whedon har stoppat in en hänvisning till tvserien Angel i form av tre statyer. Filmen är mycket bra och spännande. Regissör: Joss Whedon. Skådespelare. Robert Downey Jr som Tony Stark/Iron Man,Chris Hemsworth som Thor,Chris Evans som Captain America,Jeremy Renner som Clint Barton/ Hawkeye ,Scarlett Johansson som Natasha Romanova/Black Widow ,Mark Ruffalo som Bruce Banner/Hulken och Samuel L Jackson som Nick Fury .Stellan Skarsgård har en liten roll som Dr Erik Selvig.

RSS 2.0