INHUMANS

 
 Inhumans som folk härstammar från att utomjordingarna Kree genom genmanipulation ville skapa ett nytt krigarfolk,efter ett tag så upphörde Kree med sina experiment,men Inhumans blev kvar på jorden.Inhumans får sina krafter genom att utsättas för ett ämne som kallas för Terrigenesis,bara de med som har Inhumans DNA får dessa förmågor. Inhumans kan leva tills de blir 150 år och en normalstark medlem av den kungliga familjen kan lyfta ett ton. Den kungliga familjen bor i staden Attilan som är en flytt bar stad,just nu på månens baksida.
 
Den kungliga familjen består av Black Bolt (Blackagar Boltagon) är kung och hans förmåga är superröst,kan med en viskning förstöra en stad,därför så pratar han inte alls på grund av sin röst. Har även telepati,kan manipulera energi och materia samt kan flyga och lyfta flera ton,är nästan omöjlig att skada. Black Bolts yngre bror Maximus den galne (Maximus Boltagon) bra på att manipulera människor och har förmågan påatt kontrollera andras tankar och minnen. Black Bolts fru och drottning är hans syssling Medusa (Medusalith Amaquelin), hon är mer uthållig och snabbare reflexer än en normal människa och hon har superstarkt hår. Varje enskilt hårstrå kan lyfta omkring tre kilo och kan användas på sätt som en människas arm.Totalt så kan hennes hår lyfta upp 1,6 ton .
 
Medusas yngre syster Crystal(Crystalia Amaquelin) Hon kan kontrollera de fyra elementen (luft,eld,jord och vatten),det innebär att hon kan flyga,kan kontrollera sten och järn Lockjaw är Crystals husdjur,är en bulldog stor som en häst som kan äta vad som helst och teleportera. Auran,har gul hy och stora öron. Hon är en duktig privatdetektiv och hon har förmåga att koncentrera sig på ett vist ord så att hon kan höra var det uttalas oavsett var någonsttans.Är stadens säkerhetschef. Triton Mander -Azur är kusin till Black Bolt.har grön hud och kan andas under vattnet. Har under vattnet superstyrka och supersnabbhet. Karnak Mander -Azur,bror till Triton.Duktig på kampsport och kan se saker och tings svagheter.Är duktig strateg. Gorgon Petragon.Är kusin till resten av den kungliga familjen. Har stora hovar i stället för föttter som kan orsaka jordbävningar.Är chef och general i stadens armé.

RSS 2.0