2022 års tv-kalkon

MAKTENS RINGAR

Som fantasyserie okej ,men inte bra som filmatisering av Tolkiens den andra tidsåldern. I stället för att börja med början på berättelsen så blandar de början,mitten och slutet redan i första säsongen..Händelserna inträffar inte i kronologisk ordning,händelser från till exempel 3300 år före Sagan om ringen inträffar före händelser som sker mer än 1700 år tidigare. Till exempel Maktens ringar skapades långt innan Durin IV och Isildur föddes. Galadriel hade när maktens ringar skapades en dotter som var minst 1200 år gammal. De bara satsat på det visuella ,inte på berättelsen och karaktärerna. Karaktärer och händelser passar inte ihop. Det som de säger om hur Galadriels bror dog,det är fel.

.De verkar ha använts sig av namn på karaktärer,men inte själva karaktärerna. Elrond och Celebrimbor är stora krigare. De har försökt göra en parodi på alverna genom att förlöjliga dem . Maktens ringar är inget för de som tycker om Sagan om ringen och Tolkiens värld.

Skulle rekommendera att inför nästa säsong att de tog bort de delar som de misslyckades mest med ,det vill säga alver,maktens ringar och Isildur.

De borde koncentrera sig bara på att göra en serie utan Sauron och bara om människor,dvärgar och harfotar.

 

Tv-serien är amatörmässig fanfiction och har mycket lite med Tolkien och hans värld att göra.

En av de sämsta tv-serier någonsin som är baserad en på förlaga.

Som tv-serie är den årets kalkon .

Det är fel att påstå att det har något att göra med Sagan om ringen och Tolkiens  värld.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0