TIDSRESAN DEL 2

Kapitel 4

Medan Johnsson McCory åker iväg till London så passar Louise på att få tag på halsbandet.

Hon lyckas få tag på halsbandet och tar på sig det .Johnson kommer tillbaka tidigare än planerat och upptäcker att halsbandet är borta. Louise har lyckas låsa in sig i ett rum och säger de magiska orden. Får då följande övernaturliga förmågor permanent : sju gånger starkare än normalt,självgenerande förmåga,osynlighet och flygförmåga.Förmågor som hon bara har när hon bär halsbandet: ändra storlek,telekinesi och teleportation(hon kan bara teleportera sig till platser där hon tidigare har varit ).Hon teleporterar sig ut ur det låsta rummet till en gårdsplanen utanför herrgården.Det blir en strid mellan henne och Johnson och hans män.Efter mycket kort strid så får han lindriga skador och Louise flyger iväg.Efter en stund så landar hon och teleporterar sig tillbaka till London.

 

Kapitel 5

Hon lever ett tag i London som mästertjuv. När hon upptäcker att hon inte kan komma tillbaka till våran tid så går hon i tjänst på ett piratfartyg ,blir sedan en känd piratdrottning.Hon återvänder som mycket rik till England och låter måla en tavla av sig själv.

 

Kapitel 6

Efter många år så går hon in i en grotta i skogen i Skottland och helt plöstligt så skickas hon bakåt i tiden till antikens Grekland och då är hon en ung flicka igen efter många äventyr så skickas hon framåt i tiden till 1200-talets England..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0