TIDSRESAN DEL 1

TIDSRESAN

 

Kapitel 1

Louise är på semester tillsammans med sina föräldrar i Skottland och åker runt till olika slott. På ett av slotten ser de en tavla som är från 1800-talet och kvinnan på tavlan är äldre,men samtidigt mycket lik Louise.

 

Kapitel 2

Louise är hemma igen.Hon blir jagad av några killar in i ett grottområde.Hon springer in i en grotta med skatter,tar och sätter på sig ett vackert halsband.När hon försöker ta sig ut ur grottområdet så går hon vilse och går in i en grotta,ser något ljus där framme,det är som om det är en dörr i grottan och går fram och öpnnar dörren,kommer då in i något som ser ut som en gammal butik.Hon gårdå tillbaka i dörren och kommer då inte till grottan utan till ett lager där ett par kvinnor arbetar,de ropar tjuv .Hon springer in i butiken igen och sedan ut på gatan som visar sig vara 1830-talets London.

Hon blir tagen av polisen.

Eftersom ingen tror henne och man vet inte vem hon är så blir placerad i ett häkte.

 

Kapitel 3

En man vid namn David Johnson hämtar ut Louise för att han är intresserad av hennes halsband. David Johnson tar med Louise till sin herrgård på landet där hon placeras bland tjänstefolket och får i uppdrag att städa huset.David Johnson tar även Louise halsband.Det finns olika tecken och inskriptioner på halsbandet.En dag så kommer en man vid namn McCory som ska undersöka halsbandet. Louise lyckas gömma sig i Johnson´s arbetsrum,när han har besök av McCory.Hon får då reda på att om man säger de grekiska orden tre gånger och har på sig halsbandet så kan man få övernaturliga förmågor.Louise memorerar det hon ska säga och ser hur Johnsson låser in halsbandet.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0